assalamualaikum

blog ni di create saje2,just nak org diluar tau bahawa lelaki juga mampu menyayangi wanita sepertimana wanita menyayangi lelaki.kire jiwang la blog ni.aku alu2kan coment2 dari sape2 je yang baca.sekian.

Monday, 21 February 2011

impian keduniaan aku



 1.ni impian pertama aku.ktm duke 125.otr price rm 18k-rm 20k.power xyah cakap la.walaupun 125 je,tapi ia di set dengan performance offroad,that means its so buas.bayar muka 5k,bayar bulan 450.
2.cbr 250.bakal berada di pasaran bulan 3 2011.power x power sgt,tapi cukup la sekadar nak cruise speed 150 km/h.harga rm 18+++.pun same dgn ktm,5k byr muka,450 byr bulan

3.kereta pertama aku,ek9 type r.market price +- rm 80k(original bukan converted)bile dah keje,dah stabil,benda ni la impian aku.yang ni mahal no,bayar muka 15k,bulan 1.1k.
tapi setelah riki2 balik,kete ni mamang susah nak cari yang ori.kire hold la dulu.
cari je:

3.1.harga +- 50k(fully converted).muke 10k,bulan 1k.

##################################################################################
3 benda atas ni aku harap leh capai sebelum umur 30.mase ni aku insyaallah dah keje 3 taun dengan gaji bersih +- 2.5k.bayar bulan 3 benda tu dah 2k.muka 25k.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$



4.juga honda type r tapi versi fd(mate setan).power beb.harga +- rm 190k.bayar muka 25 k,bulan 2.8k.

5.cukup2 la kete ngan moto,pikir anak bini lak.sesudah 3-5 taun tumpang umah mertua.sudah tibe mase beli umah sendiri.cukup sekadar semi-d harga +- rm 200k.nak beli or bina,xkisah la.nak bina,aku leh design sendiri,aku engineer,aku contraktor,aku juga client.loan,byr bulan 500 je

##################################################################################
perkara ke 4,5,umur 33.2 benda tu byr bulan dah 3.3k.muka 25 k.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


6.main kete balik.jual type r ek 9,amik menatang ni.boxer beb.bunyinye,perghhhhhhhh.harga market version 8 ni +-rm 110k.murah sikit ni,muka 15k,bulan 1.6k.yang ni aku harap umur 35 dah dapat

7.last sekali,benda yang sesalu aku mimpi sejak form 2.skyline gt-r bnr 34 v-spec 2.bukan mcm yang selalu org pakai,2500 cc je.yang ni 2800 cc(model skyline premium).harga market +-rm200k.muka 30k,bulan 2.9.yang ni umur 38(tua dah nak racing ag ker)


@@@@@@@@@@@@@@@@option@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

1.wat g keje.rm 8k je.bayor je cash.




 2.kete myvi se je.wat bawak family.bayar muka 10 k,bulan 900
3.umah teres setinggat je.huhuhu.bayar bula 300 je.
4.mewah sikit.integra dc5.market price +-100k.bayor muka 20k,bulan 1.4k je

No comments:

Post a Comment